Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان قسمت جدید مجموعه نمایشی طنز مانگ و ئه‌ستیره وارد شبکه نمایش خانگی شد و به عنوان نخستین فیلم کُردی هم در سایت معتبر فیلم و سریال ایران (فیلیمو) قرار گرفت.

نخستین مجموعه نمایشی طنز «مانگ و ئه ستیره» (ماه و ستاره) از کردستان به کارگردانی و تهیه کنندگی فریاد مجید آبادی از اوایل اسفند سال گذشته در شبکه نمایش خانگی عرضه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دومین قسمت این مجموعه نیز به تازگی وارد شبکه نمایش خانگی شده است و مخاطبان  علاوه بر خرید دی‌وی‌دی آن از فروشگاه‌های موجود در استان‌های کردنشین کشور می‌توانند به صورت اینترنتی از طریق سایت فیلیمو آن را تهیه کنند.

فریاد مجیدآبادی، تهیه کننده و کارگردان مجموعه مانگ و ئه‌ستیره در این راستا اظهار کرد: وعده دادیم که بخشی از درآمد حاصل از فروش قسمت نخست این مجموعه را به انجمن حمایت از بیماران ام اس و خرید مانتو و شلوار برای دانش آموزان بی‌بضاعت اهدا کنیم.

وی افزود: خوشبختانه با استقبال و خریداری از نسخه دیجیتال قسمت نخست این مجموعه توانستیم به وعده‌هایمان عمل کنیم.

تهیه کننده و کارگردان مجموعه مانگ و ئه‌ستیره، بیان کرد: همچنین عوامل این مجموعه تصمیم گرفتند بخشی از درآمد حاصل از فروش قسمت دوم این مجموعه را به کودکان نیازمند اهدا کنند.

مجیدآبادی خاطرنشان کرد: قسمت جدید این مجموعه به عنوان نخستین فیلم کُردی در سایت معتبر فیلیمو قرار داده شده تا علاقمندانی که به نسخه دی‌وی‌دی آن دسترسی ندارند به صورت اینترنتی و از طریق این سایت اقدام به تهیه و مشاهده آن کنند.

وی در پایان یادآور شد: یوسف اسدی، عابدین رضایی، ابراهیم مرادی، رضا پشابادی، مسعود بیگلری و خوانندگان مطرح کُرد سیوان گاگلی و کارزان فاروق از سلی مانیه اقلیم کردستان عراق در قسمت جدید این مجموعه حضور دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فیلم استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۸۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یازدهمین سمینار آنالیز هارمونیک و کاربردها در سنندج آغاز شد

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس دانشگاه کردستان عصر چهارشنبه در افتتاحیه این سمینار اظهار کرد: همه علوم با شدت و ضعف خاص نیازمند دانش ریاضی هستند اما متأسفانه به دلیل اینکه نتوانسته‌ایم ارتباط مناسبی بین علوم با تعریف رشته‌های بین رشته‌ای برقرار کنیم.

حامد قادرزاده، هدف از برگزاری سمینارها، همایش‌ها و کنفرانس‎‌ها را شناخت دانشمندان حوزه‌های مختلف و ایجاد ارتباط بین بخشی عنوان کرد.

رئیس دانشگاه کردستان عنوان کرد: اگر بخواهیم کشور توسعه یافته‌ای داشته باشیم، نیازمند دانش ریاضی هستیم چون بر اساس شناختی که از محیط به وجود می‌آید، باعث خواهد شد هزینه تمام شده بسیاری از فعالیت‌ها به حداقل برسد.

وی یادآور شد: امیدواریم در این سمینار علاوه بر فعالیت‌های تخصصی، برگزار کارگاه و ارائه مقاله به چند نکته از جمله درک اهمیت علم ریاضی و اینکه پایه اصلی بسیاری از فعالیت هاست، کمک کند و این مفهوم را نهادینه کند که ریاضیات برای پیشرفت و توسعه ضروری است و نمی‌توان از آن صرف نظر کرد.

سمینار آنالیز هارمونیک و کاربردها با همکاری انجمن ریاضی ایران، دانشگاه فرهنگیان کردستان و بنیاد نخبگان استان کردستان در سنندج آغاز به کار کرد و تا ۱۳ اردیبهشت‌ماه در دانشگاه کردستان ادامه دارد.

کد خبر 6094585

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • اهدای هزینه سالگرد اموات، برای کمک به خانواده زندانیان نیازمند
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • درباره سایت نظامی بوسکومب داون
  • یازدهمین سمینار آنالیز هارمونیک و کاربردها در سنندج آغاز شد
  • ظرفیت تمامی ادارات برای کاهش فقر در جامعه به کار گرفته شود
  • گفتگو با تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵»
  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • رخنه، آقای قاضی وبدل در آستانه پخش
  • از حسرت کودکان نیازمند تا لبخند گرمابخش یک معلم